Danskalas

Boka ditt dansparty hos Dansen Lidingö! Vi på Dansen Lidingö erbjuder ett danskalas ditt barn sent kommer att glömma! Dansen ordnar med snacks, godispåsar, kalaspynt samt håller en danslektion med kalasbarnen. Det enda du som förälder behöver göra är att bjuda in barnen till kalaset, ordna med eventuell tårta/pizza eller annat fika ni skulle vilja förtära och välja ett eventuellt tema på ert dansparty. Dansen ordnar resten! Ni har möjlighet att välja tema eller temafritt på kalaset samt önska ert barns favoritmusik. Medan barnen dansar kan du i lugn och ro slå dig ner med en kopp kaffe och göra dig redo för en dansuppvisning. Yngsta kalasåldern är från 5 år och uppåt. 

Danskalas upplägg: (Fredag-Söndag efter ordinarie lektionstid )
I 2,5 h har ni Dansen Lidingös lokaler för er själva. Ni önskar ett tema (Melodifestival- eller spöktema) - alternativt temafritt kalas - och vi pyntar därefter. När alla barnen har dykt upp så drar vi igång med en danslektion som varar i ca 50 minuter (och självklart avslutas med en liten uppvisning för er föräldrar). Skulle ni vilja bjuda på tårta eller pizza är det ett ypperligt tillfälle att fixa detta under danslektionen. När danslektionen är slut så är det dags för en fikastund där ni har tagit med det ni vill bjuda på utöver snacksen. Vi har på musik i danssalen och ni kan ordna med presentöppning och hålla i lekar. När kalaset sedan närmar sig sitt slut så bjuds alla barn på en godispåse - kanske önskar ni en fiskedamm? - Inga problem! Dansen Lidingö tar hand om städning efter kalaset. Bekvämare kan det inte bli!

Priser: 
8-13 barn: 250kr/barn
14-20 barn: 200kr/barn
Om ni vill lägga till tema: 350:- (temafritt: ingen extra kostnad)
Välj mellan Melodifestival- eller Spök-tema.
Det går naturligtvis bra att anordna ett eget tema men då ordnar ni med extra dekorationer själva! 

I detta ingår: (2,5 h kalas i Dansen lokaler)

  • Snacks (Popcorn och chips)
  • Saft
  • Pynt (anpassat efter temat eller vanligt pynt för temafritt)
  • Städning
  • Danslektion (50 min)
  • Personal
  • Musikutrustning/Musik (efter era önskemål/tema)
  • Godispåse

Boka ditt kalas genom att fylla i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Hör av er senast 2 dagar innan kalaset om deltagarantalet ändras. Avbokning måste ske senast 7 dagar före utsatt datum.

Obs! Om syskon deltar på danslektion och vill vara med på fikastunden så räknas syskonet som kalasdeltagare.

Intresseanmälan

Genom att använda detta formulär accepterar du att Dansen Lidingö AB lagrar och bearbetar dina uppgifter. Jag förstår och samtycker till att Dansen Lidingö AB lagrar lämnade personuppgifter i två år och att det är nödvändigt för ändamålet.

Fält markerade med * är obligatoriska