Nyheter

200317 – Uppdaterad information angående Covid 19

Dansen Lidingö har tillsammans med Lidingö Danscenter beslutat att hålla våra dansskolor på Lidingö öppna så länge andra fritidsaktiviteter håller öppet. Vi håller oss fortsatt uppdaterade på myndigheternas rekommendationer och ber våra kunder att vara uppmärksamma på att beslutet till följd av exempelvis nya rekommendationer inom kort kan behöva omvärderas. Om vi tvingas pausa verksamheten så informerar vi våra kunder på hemsidan och via mejl.

Tills vidare ska elever som har minsta symptom på förkylning eller annan sjukdom naturligtvis stanna hemma.

På Dansen Lidingö vidtar vi nu följande åtgärder för att minska smittspridningen:

  • Lokalen städas mer frekvent och våra pedagoger har i uppgift att tvätta av dörrhandtag och handfat mellan varje dansklass.
  • Eleverna uppmanas att hålla avstånd från varandra och alla övningar som innebär kroppskontakt plockas tillfälligt bort från undervisningen.
  • Elever och pedagoger ska före, under och efter lektion tvätta händerna och handdesinfektionsmedel har placerats ut på flera platser i lokalen.

Dansen Lidingö har en tät dialog med Lidingö danscenter i denna mycket svåra fråga och har man funderingar kan man alltid höra av sig till oss på info@dansenlidingo.se.