Nyheter

Invigning av nya lokaler och information om kursstart!

Nu är det strax dags för kursstart! Första dagarna för våra ordinarie klasser är 2 september-6 september. Kallelser kommer att skickas till alla anmälda senast i början av vecka 35. Några få utav våra grupper är ännu inte startklara, vi skickar då även ut information om status kring gruppen istället för en kallelse och ett förslag på en annan grupp som skulle kunna vara intressant. Tack för ert tålamod!

Den 1 september har vi invigning på Dansen Lidingö, då är ni välkomna att tjuvkika på vår nya lokal på Källängstorget 2, mingla och kanske får ni se en och annan dans. Mellan klockan 12-15 står dörrarna öppna och vi bjuder på dricka och snacks. Ni kan även ställa frågor till oss och få information angående dansskolan och våra kurser. Vi hoppas att ni kommer och har kul med oss!

Nytt för i år är lovkurser, danskalas och events. Nu har vi äntligen möjlighet att exempelvis hålla i höstlovskurser, sportlovskurser och sommarläger. Fyller ditt barn år så hjälper vi gärna till med ett danskalas för ditt barn. Vi anordnar också möhippor, svensexor, bröllop, fester och flera andra event är också där du kan boka en dansklass eller kanske en liten dansshow. Har du frågor angående detta så går det bra att mejla oss.

Hoppas vi ses på invigningen den 1 september!

Nicole, Philippa, Edvin och Alexander på Dansen Lidingö