Nyheter

Nytt kursbokningssystem!

Publicerad

I dagarna lanserade vi vårt nya kursbokningssystem Agendo på hemsidan. För att boka kurser går ni in på ”Våra kurser” och klickar på ”Boka”. Till höger på sidan dyker våra kurser upp och du behöver vid första bokningstillfället skapa ett konto hos Agendo. Klicka först på ”Min profil” logga sedan in med ditt Facebook- eller Googlekonto eller skapa ett konto genom att klicka på ”Bli medlem”.

När du skapat kontot kan du boka kurser! Glöm inte att “Lägga till elev” vid bokningen. Betalningen sker med kort eller faktura vars förfallodatum är först två veckor efter kursstart. Om du bokar flera kurser får du som vanligt rabatt. Vid bokning av första kursen får du en kampanjkod på mejl som du sedan kan använda när du bokar din andra kurs. I mejlet finns även kampanjkod för att nyttja syskonrabatten.

Via hemsidan, eller ännu bättre genom mobilapplikationen Agendo, kan ni själva se vad ni har bokat. I nuläget rekommenderar vi att ni bokar kurserna via hemsidan men på sikt kommer det gå utmärkt att göra det även via applikationen. Se även till att ni läser igenom villkoren innan ni bokar!

Vi tror och hoppas att ni ska uppleva att hanteringen av bokningar och betalningar är lätt och smidig men om ni har problem, kontakta oss på info@dansenlidingo.se eller ring oss på 073 725 71 08. Svarar vi inte, tala in ett meddelande så återkommer vi så snart vi kan.