Nyheter

Påsklov och uppdatering om Covid-19

Publicerad

Vecka 15 tar vi påskledighet från dansen. Från den 4 april till och med den 13 april sker ingen undervisning. Vi hoppas att alla våra elever får en fin påsk trots konstiga tider!

Dansen Lidingö planerar att hålla öppet även efter påsklovet förutsatt att rådande rekommendationer från myndigheterna inte förändras. Vi har vidtagit flera åtgärder för att begränsa smittspridningen och vi uppmanar starkt våra elever att följa dessa.

För att minska smittspridning önskar vi att elever och föräldrar från och med den 1 april 2020 stannar utanför lokalen till dess att er danslektion startar. Dansklasserna avslutas några minuter tidigare för att grupperna ska kunna byta plats utan att behöva trängas i entré och lobby. Vi är tacksamma om ni följer detta så att vi tillsammans kan minimera smittspridning och fortsätta med undervisningen på bästa möjliga sätt!

Utöver detta har Dansen Lidingö vidtagit följande åtgärder för att minska smittspridningen:

  • Lokalen städas mer frekvent och våra pedagoger har i uppgift att tvätta av dörrhandtag och handfat mellan varje dansklass.
  • Eleverna uppmanas att hålla avstånd från varandra och alla övningar som innebär kroppskontakt plockas tillfälligt bort från undervisningen.
  • Elever och pedagoger ska före, under och efter lektion tvätta händerna och handdesinfektionsmedel har placerats ut på flera platser i lokalen.

Dessa åtgärder kommer att gälla terminen ut om inte annat kommuniceras.