Nyheter

Vårterminens kurser startar den 30 januari!

Jullovet börjar lida mot sitt slut och vi på Dansen börjar så smått varva upp inför vårterminen! Med anledning av covid-19 och rådande rekommendationer har våra lokaler ekat tomma under julhelgerna och vinterläger och uppstartsveckor uteblir. Vi planerar däremot att välkomna våra elever tillbaka den 30 januari till våra ordinarie kurser!

I skrivande stund avråder Folkhälsomyndigheten och regeringen från lägerverksamheter och vi på Dansen har därför valt att inte anordna några sådana i närtid. I nuläget ser vi dock inte något hinder från att bedriva ordinarie undervisning. Våra elever födda 2004 eller tidigare kommer få alternativa lösningar om nuvarande rekommendationer kvarstår. Om rekommendationerna förändras meddelar vi naturligtvis detta på hemsidan och via mejl till våra befintliga kunder.

Vi på Dansen fortsätter även under vårterminen med åtgärderna nedan för att minska smittspridningen:

  • Lokalen städas mer frekvent och våra pedagoger har i uppgift att tvätta av dörrhandtag och handfat mellan varje dansklass.
  • Eleverna uppmanas att hålla avstånd från varandra och alla övningar som innebär kroppskontakt plockas tillfälligt bort från undervisningen.
  • Elever och pedagoger ska före, under och efter lektion tvätta händerna och handdesinfektionsmedel har placerats ut på flera platser i lokalen.
  • Elever och föräldrar stannar utanför lokalen till dess att danslektionen startar. Dansklasserna avslutas några minuter tidigare för att grupperna ska kunna byta plats utan att behöva trängas i entré och lobby.

Vi hoppas att våra elever har fått ett fint jullov trots omständigheterna och vi ser fram emot att träffa alla snart igen!