Om oss

Dansen Lidingö är Lidingös nyaste dansskola. Vi bedriver vår verksamhet på Källängstorget 2 på Lidingö. Dansen Lidingö är ett aktiebolag med säte i Stockholms län.

Vår affärsidé

Vår verksamhet ska erbjuda dansklasser till, i första hand, barn och ungdomar bosatta på Lidingö. Hos oss ska eleverna ges möjlighet att röra på sig, utveckla sina danskunskaper och stärka sin självkänsla. Vår verksamhet ska bedrivas med fokus på kvalitet och personligt engagemang. Vi ska vara dansskolan med familjär känsla, dansteknik och massa hjärta. 

Vår affärsidé är:

Med kvalitet och personligt engagemang erbjuder vi inspirerande och professionella dansklasser för barn och ungdomar bosatta på Lidingö

Vi på Dansen

Integritetspolicy

Dansen Lidingö AB värnar om sina kunder och anställdas personliga integritet. Företaget verkar inom en bransch där personuppgifter (exempelvis namn, personnummer, mejladresser, postadresser och fotografier) behöver registreras och administreras. Företaget har med anledning av GDPR uppdaterat sin integritetspolicy och ni finner den genom att klicka på länken nedan:

Policy för personuppgiftshantering

Har ni frågor som rör företagets hantering av personuppgifter, vänligen kontakta info@dansenlidingo.se

Vill du komma i kontakt med oss?