Uncategorized

Audition till Förberedande och Kompaniet

 

Nu är det dags för audition till våra högsta grupper på dansskolan; Förberedande och Kompaniet! 
Audition äger rum på Dansen Lidingö den 7/6 kl 17.30-19.30 och det går att anmäla sig redan nu på hemsidan. Det går även bra att köra drop-in och betala på plats.

Förberedande är för dig som vill börja satsa lite extra på dansen. Du är kanske inte tekniskt färdig för den högsta gruppen än, men du vill lära dig och träna både på tekniken och på din dansanthet. Du ska ha dansat ett par år, vara minst 12 år och brinna för dans! Förberedande dansar tre gånger i veckan men möjlighet att lägga till fler kurser på sitt schema.

Kompaniet är för dig som vill satsa på dansen helhjärtat! Kanske vill du t.o.m. bli proffsdansare! På Kompaniets lektioner jobbar vi utifrån detta och förväntar oss att du jobbar hårt och motiverat för att nå dina mål. Kompaniet tränar på en hög teknisk nivå och avancerade koreografier. Du ska vara minst 13 år för att gå i Kompaniet. När man går Kompaniet tränar man tre gånger i veckan men möjlighet att lägga till fler kurser på sitt schema, vilket vi uppmuntrar och man får även möjlighet att träna med en den gästlärare för att verkligen bredda sin dans och få möta branchaktiva dansare och koreografer.

Låter detta som någonting för dig? Tveka inte att komma på audition! D
Du bokar din plats på www.dansenlidingo.se/vara-kurser/.