Showjazz

Jazzdans är en bred dansstil som har sitt ursprung i baletten och den afrikanska rytmiken. I dag har jazzdans utvecklats till en populär dansstil som bland annat syns i melodifestivalen, musikaler och musikvideor. Klicka på "Boka din kurs" ovan för hela kursschemat!

Streetdance/Breaking

Street har sitt ursprung i gatudansen i USA där dansarna lekte och utmanade varandra med olika danssteg. I dag är det en av världens främsta dansstilar och är basen i exempelvis breaking, popping, locking, hype och hip-hop. Klicka på "Boka din kurs" ovan för hela kursschemat!

Barndans

På barndanslektionerna arbetar vi med rytmik och koordination. Med rörelsesånger och danslekar fångar vi barnens intresse för dans och får dem att älska det lika mycket som vi. Klicka på "Boka din kurs" ovan för hela kursschemat!

Lilla Förberedande, Förberedande & Kompaniet

Lilla Förberedande, Förberedande och Kompaniet är grupperna för dig som vill satsa lite extra på dansen och vill dansa flera gånger i veckan. För att vara med i grupperna krävs en audition. Klicka på "Boka din kurs" ovan för hela kursschemat!

Dansläger

Dansen Lidingö anordnar Dansläger under skollov! Klicka här eller på bilden ovan för mer information om aktuellt läger! Klicka på "Boka din kurs" för att boka danslägret!