Familjen Dansen – En rysligt spännande dansföreställning

I föreställningen Familjen Dansen - En rysligt spännande dansföreställning bjuds ni på ett gastkramande äventyr. Vårföreställningen delas upp i två shower - en för de minsta barnen och en för de större.

Stora showen äger rum den 13 maj klockan 17.00 och den lilla showen den 14 maj klockan 14.00. Information om vilken/vilka föreställningar ert barn deltar vid har skickats via mejl till samtliga elever och vårdnadshavare. Har du inte fått mejlet eller tappat bort det skickar du ett mejl till info@dansenlidingo.se så hjälper vi till att klargöra detta!

Biljetter ska vara köpta på förhand. Biljetter bokas via Tickster genom att klicka här eller på länken längre ned på sidan. Om ert barn är med i båda föreställningarna ber vi er att skicka ett mejl till info@dansenlidingo.se så hjälper vi er vidare. Observera att det är begränsat antal platser till föreställningarna, först till kvarn gäller!

Kan man inte medverka på showen så informera er lärare eller skicka ett mejl till info@dansenlidingo.se så snart som möjligt! Det är också viktigt att barnen kommer på dansklasserna om man ska medverka på dansshowen (såvida man inte är sjuk givetvis!). Det blir så tråkigt för barnen när det blir stressigt att lära in massa missade steg.

Har ni andra frågor? Skicka gärna ett mejl till info@dansenlidingo.se