Tillbaka till Dansen

I föreställningen Tillbaka till dansen kommer ni att bjudas med på en digital resa i tiden. Vårföreställningen kommer, precis som förra året bli i digitalt format på grund av rådande pandemi. Det innebär att vi inte kommer ha någon publik och att grupperna kommer filmas en i taget. 

Inspelning av grupperna kommer att ske vid olika tillfällen och vid olika platser. Vi uppmanar er att hålla koll i mejllådan inför kallelsen till detta!

Filmen kommer att kosta 300 kronor och säljs via hemsidan. Du kan redan nu förboka ditt exemplar genom att klicka på "Boka min kurs" under "Våra kurser" här på hemsidan. När filmen är färdigredigerad kommer ni att få en krypterad länk skickad till er mejladress. Med hjälp av den länken kommer ni ni sedan kunna ta del av filmen. All form av spridning av materialet är förbjuden och filmen säljs endast till elever och vårdnadshavare. Eftersom vi fortsatt har kvar alla våra kostnader i form av lokalhyra, ljud och ljus men blir av med alla biljettintäkter vill vi även vädja till elever och vårdnadshavare att ni stöttar oss genom att köpa filmen. Tack på förhand för detta!

Information om tid och plats för inspelning för elever samt kostym kommer alltså inom kort. Kan man inte medverka på showen så informera er lärare eller skicka ett mejl till info@dansenlidingo.se så snart som möjligt! Det är också viktigt att barnen kommer på dansklasserna om man ska medverka på dansshowen (såvida man inte är sjuk givetvis!). Det blir så tråkigt för barnen när det blir stressigt att lära in massa missade steg.

Har ni frågor? Skicka gärna ett mejl till info@dansenlidingo.se